Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Andrea Čunderlíková

1 day agoV Černém moři hoří další ruská válečná plavidla. Join Facebook to connect with Andrea Čunderlíková and others you may know.

Andrea Cunderlikova Couple Photos Photo Couples
Andrea Cunderlikova Couple Photos Photo Couples

Května 1952 Praha je česká herečka manželka rockového hudebníka Ladislava Kleina bývalý člen skupiny Olympic matka tenistky Sandry Kleinové.

. Ta sice neprošla žádnou hereckou průpravou ale jako romantická dívka se osvědčila což pak vedlo k tomu že Kachyňa ji. Mája dožíva 70 rokov. Andrea Čunderlíková se narodila 6. Letech působila v naivisticko-recesistickém Prozatímním divadle Františka Ringo Čecha.

Její jméno okamžitě vyvolá snad u každého televizního diváka stejnou reakci - vzpomene si na zasněnou a mlčenlivou sestru Inu z Dietlova legendárního seriálu NEMOCNICE NA KRAJI MĚSTA 1977 který Česká televize vždy s úspěchem vysílá. 1 day agoAndrea Čunderlíková slaví sedmdesátiny. S herectvím Andrea Čunderlíková skončila v roce 1989 po revoluci kdy dostala nabídku od známého Čechoněmce který chtěl v naší zemi začít podnikat. 2 days agoHerečka Andrea Čunderlíková která se proslavila hlavně jako nemluvná Ina ze seriálu Nemocnice na kraji města slaví dnes kulaté 70.

Když v roce 1964 hledal Karel Kachyňa na pražských základních školách představitelku pro jednu z dívčích rolí pro film Vysoká zeď 1964 vybral si Andreu Čunderlíkovou. Zagrała również w jego kontynuacji pt. She is an actress known for Hospital at the End of the City 1977 Hospital at the End of the City Twenty Years On 2003 and I Killed Einstein Gentlemen 1970. Letech působila v naivisticko-recesistickém Prozatímním divadle Františka Ringo.

In den Filmen Káťa a krokodýl 1965 Malé letní blues 1967 Farářův konec 1968 und Zabil jsem Einsteina pánové 1969. K herectvu sa dostala náhodou. View Andrea Čunderlíková By Taras Kuščynskyj. Proslavila ji role zdravotní sestry Iny v televizním seriálu Nemocnice na kraji města z roku 1977.

Hoci Andrea Čunderlíková nikdy herectvo profesionálne neštudovala svojím romantickým výzorom pritiahla pozornosť mnohých režisérov ktorí ju obsadzovali do úloh krásnych trochu záhadných a zasnených dievčatZo všetkých úloh ju najviac preslávila zádumčivá zdravotná sestra Ina zo známeho seriálu Nemocnice na kraji města. Andrea Čunderlíková ktorá je po otcovi polovičná Slovenka sa narodila 6. 1 day agoPři vyslovení jména Andrea Čunderlíková 6. Nemocnice na kraji mesta.

Andrea Čunderlíková slaví 70. Babička na plný úvazek a vážné zdravotní problémy. Join Facebook to connect with Andréa Čunderlíková and others you may know. Mája 1952 v Prahe.

Andrea Čunderlíková je po otci poloviční Slovenka ale pochází z Prahy. 1 day agoKrásná Ina z Nemocnice slaví 70. Čunderlíková begann ihre Laufbahn 1964 als Kinderdarstellerin in Karel Kachyňas Film Vysoká zeďAuf Grund des ihres Erfolges erhielt sie in den Folgejahren Rollen u. Access more artwork lots and estimated realized auction prices on MutualArt.

V době své největší slávy dostávala jednu roli za druhou pak se ale rozhodla že svou hereckou kariéru pověsí na hřebík. Zdá sa to až neuveriteľné ale Andrea Čunderlíková práve oslavuje okrúhlu sedemdesiatku. View the profiles of people named Andréa Čunderlíková. 1952 si snad každý televizní divák vybaví zasněnou a mlčenlivou sestru Inu z legendárního seriálu Nemocnice na kraji města 1977.

Po pádu komunismu se přestala věnovat herectví a začala podnikat. Andrea has 2 jobs listed on their profile. Andrea Čunderlíková born May 6 1952 in Prague is a Czech actress. Nechápu proč někoho stále zajímám když nikde nehraju cituje její slova Aha.

View Andrea Čunderlíkovás profile on LinkedIn the worlds largest professional community. View the profiles of people named Andrea Čunderlíková. See the complete profile on LinkedIn and discover Andreas connections and jobs at similar companies. 1 day agoJejím manželem je bývalá hvězda skupiny Olympic Ladislav Klein.

43 Followers 11 Following 10 Posts - See Instagram photos and videos from Andrea Čunderlíková andreacunderlikova. Keď filmový štáb navštívil základnú školu kde mladé dievča študovalo oslovili ju zahrať si v romantickej dráme Vysoká zeď. Jak ovšem uvedl portál bleskcz tohoto rozhodnutí nelituje a je ráda že se díky tomu naučila i. 298 x 237 cm.

Andrea Cunderlíková was born on May 6 1952 in Prague Czechoslovakia now Czech Republic. Andrea už nějaký čas pracuje v poradensko-obchodní společnosti kde má na starost styk s veřejností. Května sedmdesáté narozeniny skončila s herectvím a co ji aktuálně zaměstnává. Andrea Čunderlíková 6.

Čunderlíková began her career in 1964 as a child actress in Karel Kachyňas film Vysoká zeďDue to her success she received roles in the following years among others in the films Káťa a krokodýl 1965 Malé letní blues 1967 Farářův konec 1968 and Zabil jsem Einsteina pánové 1969 and the leading. Jediná dcera udělala velkou kariéru v tenise. Ona sama je však. Na rozdíl od nemluvné sestřičky je totiž Čunderlíková upovídaná a hodně temperamentní.

Andrea Čunderlíková už na herectví zanevřela. Andrea Čunderlíková se narodila 6. W pamięci polskich telewidzów pozostaje jako pielęgniarka Ina z serialu telewizyjnego Szpital na peryferiach 1977 i 1981. Přijala v jeho firmě manažerskou.

1 day agoProč Andrea Čunderlíková která slaví letos 6. Szpital na peryferiach po dwudziestu latach 2003. 6 maja 1952 we Pradze czeska aktorka. Pro všechny nejspíš zůstane tichou zdravotní sestřičkou Inou která svedla doktora Blažeje v podání Josefa Abrháma 82 v oblíbeném seriálu Nemocnice na kraji města.

Z Blažejovej lásky Iny z Nemocnice je 70-ročná babička FOTO Zatvoriť galériu 1 76 Andrea Čunderlíková zdroj. Když v roce 1964 hledal Karel Kachyňa na pražských základních školách představitelku pro jednu z dívčích rolí pro film Vysoká zeď 1964 vybral si Andreu Čunderlíkovou. Five Girls Around the Neck 1967 The Little Mermaid 1976 Nemocnice na kraji města 1978 Racha chemi sikvaruli 1977 The High Wal. Z televize je známá především její role zdravotní sestry Iny z televizního seriálu Nemocnice na kraji města v 80.

Bývalá herečka Andrea Čunderlíková která slaví životní jubileum ztvárnila desítky filmových rolí pro televizní diváky však navždy zůstane zdravotní sestřičkou Inou ze seriálu Nemocnice na kraji města. 2 days agoHerečka Andrea Čunderlíková sa v piatok 6. Května 1952 v Praze. Andrea Čunderlíková 6Mai 1952 in Prag ist eine tschechische Schauspielerin.

Krásná herečka ji ztvárnila bravurně ale sama přiznala že jí tato postava nešla moc pod nos.

Andrea Cunderlikova White Dress White Shorts Women
Andrea Cunderlikova White Dress White Shorts Women
Andrea Cunderlikova Andrea
Andrea Cunderlikova Andrea
Andrea Cunderlikova Andrea
Andrea Cunderlikova Andrea
Andrea Cunderlikova Andrea
Andrea Cunderlikova Andrea
Andrea Cunderlikova Hair Styles Long Hair Styles Beauty
Andrea Cunderlikova Hair Styles Long Hair Styles Beauty

Posting Komentar untuk "Andrea Čunderlíková"